Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

csütörtök, június 19, 2014

Áldozik a klíma oltárán

Nagy az öröm, kijött a klímás ember. Na nem annak örülünk, hogy működik a szerkezet, eddig is megvoltunk nélküle, hanem így használatba kerülhet MÉG EGY TÁVIRÁNYÍTÓ! Örömünnep, Zénó boldog, egy újabb játékszer, amit kezelhet. Nem elég az eddigi 4 távirányító, 3 kontroller, a garázskapu fali nyitója és távirányítója, 2 telefon, 3 tablet, és a legújabb kedvenc: a hátsó kertajtó redőnyének az elektromos mozgató kapcsolója, már a klímát is lehet nyomogatni. Éljen. 

Másfelől viszont, 7 évesen úgy kezeli az itthoni hálózatot, a médiaszervert, a médialejátszót, a konzolt és minden egyebet, mint kb én se. Nem hiába telepítette Apa a vezérlő szoftvert Zénó táblájára, az enyém helyett. Ez van.