Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

péntek, február 14, 2020

Farsang 2020

Az idei farsangra elkészült a Minecraft jelmez 3.0.

A korábbi évek tapasztalataira alapozva idén is egy kockaembert készített Apa Karának, miután rájöttünk, hogy az iskolaváltás miatt simán el lehet sütni idén is a jól bevált ötletet.

A mérés, vágás, ragasztás 2x6 órát vett igénybe, ami egy komplett szombat-vasárnapot jelentett, ahol többnyire Karának is jelen kellett lennie. Vasárnap estére eddig jutott Apa:
 Hétfőtől csütörtök estig pedig a festés zajlott. A végeredmény ha lehet, akkor még tökéletesebb lett, mint az eddigi jelmezek voltak, az osztálytársak teljesen el voltak ájulva, alig tudtam lefényképezni Karát a beöltözés után, mert úgy körbeállták a gyerekek, hogy nem volt szívem arrébb lökdösni őket egy fotó kedvéért. A tanárnénik is nagyon elismerően nyilatkoztak a hatalmas munkáról, egyedül az iskolai zsűri nem értékelte sokra az erőfeszítéseinket, és érthetetlen oknál fogva egy bolti jelmezt sikerült győztesnek hirdetniük, amit általános ellenszenv fogadott.
A sok beteg hiányzó miatt lesz egy második osztályfarsang is, úgyhogy a jelmezt addig félretettük és az irodában helyeztük biztonságba.

Címkék: