Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

szerda, április 02, 2008

Névnapos újdonságok


A legutóbbi névnapján, decemberben, aludta át először az éjszakát, 5kor ébredt csak fel enni, és én már azt is egész átaludt éjszakának értékeltem, tisztán emlékszem. Ezt ma is megismételte, de most f7-ig aludt! Zénónak nagyon bejött az óraátállítás, nyilvánvalóan ő is a Nap járásához igazítja magát, nem a mutatókhoz, mint én. Amióta ez a nyári időszámítás van, később ébred. De most enni se kelt fel. hurrá.

Az ágyát le kellett engednünk a hétvégén, mert a mászási és felkapaszkodási együtthatók arra engedtek következtetni, hogy hamarosan veszélyes lesz az ágy magassága. A képek tanubizonysága szerint még mindig kungfu tartásban tölti az éjszakákat, sőt, most már szinte kizárólag oldalra fekve alszik. Egyébként simán oda-vissza fordul már, akár gyors egymásutánban is.