Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

kedd, október 12, 2010

Üzenetek

A jóindulatú testvéremnek üzenem, hogy a válasz igen, beleférek a ruháimba, 53 kg vagyok és lapos a hasam. És kösz a kérdést, jól esett.

A két gyerekemnek meg azt üzenem, hogy szeretnék most már egyszer éjfél előtt lefeküdni, úgyhogy szedjék össze magukat, mert aki ma este is randalírozik, az kimegy a garázsba aludni. És odakint hideg van.

2 Comments:

Anonymous Andi said...

No van egy tippem, hogy ki tett megjegyzést a kilóidra - mer én nem.... de azt nemtom elképzelni, hogy mi volt a kérdés.

gyereksereg még jó ideig nem lesz pianissimo - inkább ne várd, mert csalódni fox :)

12:05 de.  
Blogger szokoz said...

a kérdés az volt, hogy beleférek-e már a ruháimba. gábornak volt korábban egy hasonló megjegyzése, éva arra akart utalni. :)

a kisebb gyerek meg alvás helyett ordít este 10től éjfélig, a nagyobb meg nem akarja abbahagyni a mesenézést, aztán ha le is fekszik, csak dumál, amitől én kezdek ordítani.

9:43 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home