Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

hétfő, december 22, 2014

A legjobb decemberi rajzok

A téli szünetben átlapoztam Zénó füzeteit, a legjobb rajzokat muszáj kitennem ide. Egyszerűen muszáj.

1) Családi kép. Zénó prioritásai egyértelműen leolvashatóak a képről. Anyja fia. Külön felhívom a figyelmet Apa hajára, ami eredetileg volt, de radírral eltüntetésre került, mint az életben a borotvával. Zénó nagyon jó megfigyelő, és ügyel a részletekre. A képen természetesen mindenki boldog.

Segítek, ennek az a címe, hogy Menyhárt király.


Ezen a képen a tanult betűkből alkotnak szavakat és azokat rajzolta le. Nagy kedvencem a teve, és az őr kidolgozottsága (pisztollyal a kezében).
Azon már meg se lepődöm, hogy egy 2007-ben született gyereknek az óra fogalma egy telefon kijelzőjét jelenti, az örömöt pedig egy peonza, ha valakinek ez nem lenne magától értetődő.


Címkék: ,