Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

vasárnap, október 16, 2016

Anna 18.

Őszintén gratulálok Annának abból az alkalomból, hogy a gyerekkora várhatóan nem szolgáltat több témát az anyukájának, további mesék alapjául.
Mivel volt alkalmam 6-8 éven át figyelemmel követni a Bartos család életének történeteit a könyv lapjain keresztül, nem tudom szó nélkül hagyni azt a néhány dolgot, amire magamtól figyeltem fel (kínomban).

A híres piros kocsi minden bizonnyal egy Lancia Ypsilon volt:

A Bartos-család valószínűleg vegetáriánus:
Annácskáék a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumba járnak, ahol Pukli István az igazgató, és olyan tanárok tanítottak korábban, mint Leövey Klára és Vasvári Pál, Annácska mellett pedig más hírességek is tanultak ott, például Laár András, vagy Kaffka Margit: