Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

hétfő, december 21, 2015

Türelem és rózsa jeligére

Zénó cápás állatkertet kért a szülinapjára. Szeptember elején. "Türelem és rózsa" jeligére, december 20-án el is jutottunk a Camponába.

Szerencsére az állatkiállítás egy jelentős méretű kígyó-béka-gekkó szentháromsággal kezdődik, aligátorral és skorpióval megtámogatva. Halakat még nem is láttunk, de Zénó már az elején el volt ragadtatva. Itt egy kaméleonnal barátkozik:


Utána pedig jött az igazi élmény, cápák és ráják minden mennyiségben:




Nagyon látványos ez az üvegalagút az akvárium alatt, nem csak oldalról lehet nézni a cápákat, hanem alulról is. A végén pedig van egy rájasimogató medence, gyerekeknek fellépővel. 

Nagy szerencsénk van ezzel a gyerekkel, hogy ennyire türelmes és rugalmas.