Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

csütörtök, november 14, 2019

Az akrobata házi kígyó

 Annyi történt Dögivel mostanában, hogy kapott nemrég egy alsó fűtést a terráriumába, de az hamar tönkre is ment. Ekkor Dögi kapott egy kisebb hidegsokkot, ami azzal jár, hogy lelassul az emésztése. 3 hétig nem evett semmit, teljesen lesoványodott, attól féltünk, hogy nem is éli túl.
Aztán rájöttünk, hogy mi okozta a gondot, kapott másik fűtőszálat és lassan visszajött az étvágya, de addig már 2 különböző méretú egeret próbáltunk életben tartani arra az esetre, ha Dögi végre megéhezik. Volt tehát 1 kígyó és 2 egér az emeleten, és mindhármat etettük, gondoztuk.

Most még a páratartalommal bajlódunk, mert az is elég alacsony neki, jobban érezné magát, ha magasan tudnánk tartani. Most ezen dolgozunk.