Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

szerda, december 12, 2007

Ma is orvos

Elvittük a tegnapi kórházi eredményeket a háziorvosunknak, ő meg elküldött minket vérvételre, mert még mindig sárga egy kicsit ez a gyerek. Akarja tudni, hogy mekkora a bilirubin szintje, mert van egy rendellenesség, amit jó lenne kiszűrni. A vérvételt senkinek nem ajánlom, főleg nem a fiamnak, csecsemő korában. Remélem, találok olyan labort, ahol vesznek vért egy 3 hónapos gyerektől. Hurrá.

Megkapta a 3 hónapos oltását is, amit megint egész jól viselt, csak utána kezdett sírni hosszasan, mert aludni akart már nagyon. Aki hajnali 5kor kel, az délelőtt nagyon álmos. Remélem, most egy életre az eszébe véste és nem fordul elő többet hasonló eset.

Kaptam a fejemre az orvostól meg a védőnőtől, hogy nem fektetem eleget hasra a gyereket, pedig most már igen, csak eddig nem. De nincs szivem nézni, ahogy küszködik, olyan dühös tud lenni, mikor nem akar hason feküdni. Én meg arra próbálom rávenni közben, hogy esetleg forduljon már át a hátára és akkor ez a trükk is ki lenne pipálva, meg a probléma is megoldódna, nem kellene többet hisztizni.

2 Comments:

Blogger Mesike said...

Nyugi, Mia sem szeretett hason lenni, kb. 5 hónapos korától próbáltam szoktatni rá (ég is miatta a búrám, hogy nem korábban, úgyhogy ez nem követendő példa), rendkívül be bírt dühödni tőle, de aztán megszokta és mostmár szinte csak hason alszik.

9:20 du.  
Blogger szokoz said...

Zénó mindig hason alszik, de csak alváshoz fordítottam eddig a hasára, napközben a hátán volt mindig és nézelődött. Talán azért is van ennyire megsértődve, hogy most akkor is hason kell lennie, ha nem álmos, csak ordítozik, hogy: "Nem akarok még aludniii"

5:10 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home