Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

csütörtök, december 31, 2015

Tüdőgyulladás

3 nap wellness után 3 nap kórházban. A fürdőben elkapott vírustól Róza tüdőgyulladást kapott és életünkben először egy gyerekünk kórházba került. Ez a kép a legrosszabb pillanatokban készült, infúzióra kötve a rácsos ágyban, a teljesen kimerült és kissé kiszáradt gyerekről:
Az ajkai kórház szerencsére jól bánik a beteg gyerekeket kísérő anyákkal, külön szoba van, ahol felnőtt ágyakon lehet tölteni az éjszakát, de még ezzel együtt is borzasztóan megterhelő lelkileg és fizikailag is az a pár nap, amit az ember bent tölt.




December 31-én délután végül hazaengedtek, de nem gyógyultan, hanem olyan állapotban, amivel már otthon is lehet tovább lábadozni. Legalább a szilveszter éjjelt már otthon tölthettük. Viszlát, kórház!