Mese habbal

Mottó: három gyerek, tizenhét év, ezerhétszáz poszt // Emlékkönyvnek szánom ezt a gyűjteményt a gyerekeimnek és magamnak is, hogy ne felejtsünk el semmit, ami egykor fontos volt. Fotók, videók, érzések, emlékek, nyers adatok, nyaralások, szülinapi ajándékok, karácsonyok, bizonyítványok, és minden egyéb, ami végig kíséri az életünket. Másnak nem szórakoztató, de nekünk az. (Eredeti mottó - 2007) egy tejszagú gyermek és egy vér/verejtékszagú bodyguard naplója.

vasárnap, február 25, 2007

14.hét

Azt hiszem, most értünk el oda, hogy minden rokon és egyéb résztvevő tudomására jutott a hír. Elég megnyugtató, hogy a 'vajon ki mit fog szólni hozzá' kérdéskörre több energiát nem kell pazarolnom. Külön jól esett őszinte örömöket látni, egy keveset megőriztem belőle.

Kicsit aggaszt viszont, hogy nem híztam még egy dekát se, bár a hasam akkora, mint egy jóllakott póké. A nagytestvér (haha) megnézte az ultrahangképen a kistestvért, elmagyaráztam neki, hogy mi micsoda rajta, aztán elfordult és játszott tovább. De legalább nem volt semmi elutasítás. Az is valami. Persze nem fogja még teljesen, hogy ez már éles infó, nem csak fantáziálunk a kistestvérről, hanem az már az ő fotója a képen, de nem is baj, nyárig még van ideje, meg nekünk is.